Фанати «Металіста» в черговий раз передали «привіт» Путіну

У неділю, 30 березня 2014 року, в Харкові пройшов матч 23-го туру «Металіст» – «Шахтар», який, нагадаємо, завершився перемогою донецького клубу з рахунком 2:4. Крім прекрасного футболу, який, безсумнівно, порадував всіх любителів футболу, в черговий раз виділилися фанати харківського клубу.
 
 Не секрет, що окупація і анексія Криму Російською Федерацією сприймається українцями, м’яко кажучи, не дуже добре. І якщо пересічні громадяни висловлюють свою позицію не особливо жорстко, то футбольні фанати в цьому плані пішли набагато вперед.
 
 Цього разу фанати харківського «Металіста» влаштували традиційну ходу під гаслом «За єдину країну». Але крім цього гасла, вони викрикували й інші речівки, в яких містилася ненормативна лексика. Зокрема, можна було почути: «Путін – ху.ло!».
 
 Підтримати «Металіста», та й усю Україну, вийшли тисячі футбольних фанатів. Також взяли участь у цій ході фанати «Шахтаря». На думку вболівальників, зараз у всіх один ворог.
 
 Фанати пройшли від площі Конституції до стадіону, при цьому вони палили феєрверки і підривали петарди.
 
 Це вже не перший раз футбольні фанати висловлюють своє невдоволення діями РФ . Раніше свої "привіти" Путіну передали фанати київського "Динамо" і все того ж харківського "Металіста".

Related Post

 

Фанати «Металіста» в черговий раз передали «привіт» Путіну. Відео:

Leave a Comment