fbpx
Освіта

Міносвіти України затвердило перелік предметів для ЗНО-2014

Міністерство освіти і науки України затвердило наказ про зовнішнє незалежне оцінювання навчальних досягнень осіб, які виявили бажання вступати до вищих навчальних закладів України 2014 року. У документі представлений перелік предметів, з яких абітурієнти матимуть можливість скласти ЗНО, повідомляє прес-служба Кабміну.

Всього вказано 11 навчальних предметів: українська мова та література, історія України, всесвітня історія, математика, біологія, географія, фізика, хімія, російська мова, зарубіжна література та одна з іноземних мов за вибором (англійська, німецька, французька або іспанська). Кожен зареєстрований учасник матиме можливість скласти тести зовнішнього оцінювання максимум з чотирьох зазначених навчальних предметів.

Крім того, за бажанням абітурієнта тестові зошити з історії України, всесвітньої історії, математики, біології, географії, фізики, хімії будуть перекладені кримськотатарською, молдавською, польською, російською, румунською, угорською мовами, а з зарубіжної літератури – на російську мову.

За матеріалами: kmu.gov.ua

Читайте також: