fbpx
Футбол

Київський “Арсенал” все ближче до банкрутства

 Київський "Арсенал" все ближче і ближче до банкрутства. З кожним днем ​​шансів на порятунок команди залишається все менше. Внести ясність у ситуацію і спрогнозувати подальший розвиток подій спробував гендиректор клубу Віктор Головко.

"Між колишнім власником клубу Вадимом Рабиновичем і нинішнім власником Олександром Онищенко була домовленість про те, що всі борги залишаться на Вадима Рабіновича. Однак для цього, безумовно, потрібен якийсь час. До сьогоднішнього дня цей період закінчено, всі старі борги погашені. Про це знає і сам Онищенко, і його правозахисники", – каже Головко.

Таким чином, за словами Головка, в даний момент колишній власник київського клубу Вадим Рабинович розрахувався з боргами клубу, які утворилися при ньому. Всі інші борги повинен взяти на себе Онищенко.

«В даний момент залишилися борги з трансферів, зарплати гравців і персоналу. І це не згадуючи преміальних, які були обіцяні гравцям. Це вкрай негативно впливає на команду», – додав генеральний директор київського «Арсеналу».

Віктор Головко додав, що на сьогоднішній день борги залишилися тільки у нового власника клубу. Якщо Онищенко не забере документи на «Арсенал», генеральний директор клубу пообіцяв оголосити про банкрутство команди.

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: