fbpx
Політика

МЗС Росії проінформував Гаагу про хід розслідування інциденту з голландським дипломатом

Як наголошується в повідомленні МЗС РФ за підсумками телефонної розмови глави відомства Сергія Лаврова з його голландським колегою Франсом Тіммермансом, Москва поінформувала Гаагу про проведене розслідування інциденту з радником-посланником посольства Голландії в РФ.

"Сергій Лавров проінформував свого колегу про проведене компетентними російськими органами розслідування вчорашнього інциденту з радником-посланником посольства Нідерландів в Москві", – йдеться в повідомленні на офіційному сайті МЗС Росії.

Тіммерманс доповів парламенту країни про телефонну розмову з Лавровим. "Міністр Тіммерманс доповів парламенту про те, що міністр Лавров вважає напад серйозним злочином. Тіммерманс сказав, що це хороший знак. Він повідомив членам парламенту, що пан Лавров шокований тим, що трапилося і що розпочато розслідування", – сказав представник нідерландського міністерства.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Нагадаємо, в ніч на середу невідомі люди, переодягнені електриками, побили в Москві голландського дипломата, після чого посол Росії в Нідерландах Роман Колодкін був викликаний до МЗС цієї країни. У Москві у зв’язку з тим, що трапилося заявили, що шкодують про інцидент з голландським дипломатом, а російські правоохоронні органи роблять все можливе для затримання всіх осіб, причетних до цього інциденту.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

Раніше в Гаазі поліцейськими був побитий російський дипломат Дмитро Бородін, голландська сторона вже принесла Росії свої вибачення.

МЗС Росії проінформував Гаагу про хід розслідування інциденту з голландським дипломатом (відео):

За матеріалами: vesti.ru. Відео: rutv.ru

Читайте також: