fbpx
Політика

Християни з різних країн встановили в Сирії на вершині гори статую Христа

Посланці Руської та Антіохійської православних церков Христа встановили на вершині гори Херувимів в сирійському місті Сейдная монументальну статую Ісуса Христа.

Як повідомили в Московській духовній академії, що виступала куратором даного проекту, цей пам’ятник має стати символом надії всіх християн на якнайшвидше припинення кровопролиття в Сирії.

"Фігура Христа з жестом, що благословляє,  встановлена ​​на шляху історичного паломницького маршруту з Константинополя в Єрусалим на висоті 2,1 км. Скульптуру повинно бути видно з Лівану, Йорданії, Палестини та Ізраїлю", – розповіли організатори християнської акції, яка була приурочена до православного свята Покрови Богородиці та мусульманському святу Курбан-байрам.

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

"На три дні, поки йшли роботи, воюючі сторони призупинили військові дії в цьому районі і спостерігали за установкою скульптурної композиції, яка отримала назву "Я прийшов врятувати світ", – розповіли представники Російської православної церкви.

Пам’ятник був створений при посередництві російського фонду «St. Paul and St. George Foundation».

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: