fbpx
Шоу-бізнес

Кім Кардашьян вразила своєю фігурою

  Знаменита світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно стала мамою, показала фотографію в купальнику. Кім Кардашьян опублікувала в соціальній мережі своє фото у відкритому купальнику, який особливо не приховує всіх принад фігури Кім.

 Кім Кардашьян вже повністю задоволена своєю фігурою, адже під час вагітності і після неї Кардашьян неодноразово скаржилася на те, що набрала зайвих кілограмів, що її тіло вже не таке, яким було раніше.

Нагадуємо, що Кім Кардашяьн і Каньє Уест стали батьками 15 червня. Кім народила дівчинку в одній з клінік Ло-Анджелеса. Сталася щаслива подія на п’ять тижнів раніше, ніж було заплановано, однак, на щастя, пологи пройшли добре і малятко, як і її мама, почувалися добре.

До слова, незважаючи на те, що Кім Кардашьян не дуже була задоволена своєю фігурою після пологів, вона почала знову замислюватися про фотосесії в чоловічих журналах. Світська левиця говорила, що як тільки приведе своє тіло в порядок, відразу ж звернеться до редакції журналу Plаyboy для переговорів про нову сексуальну фотосесію.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: