fbpx
Шоу-бізнес

Кеті Перрі виходить заміж?

  Голлівудські пліткарі буквально завмерли в очікуванні чергового зіркового весілля. На цей раз йдеться про можливе весілля поп-співачки Кеті Перрі та її бойфренда Джона Майера.

Один з друзів музиканта зізнався журналістам, що це всього лише питання часу. Було сказано: «Усі знають, що це тільки питання часу, коли Джон зробить пропозицію».

До слова, сам бойфренд Кеті Перрі нещодавно взяв її на весілля брата, яке відбувалося в Нью-Йорку. Не виключено, що він хотів показати, як уміють влаштовувати шлюбні урочистості в його родині. І, варто визнати, його родичі не підвели, адже спілкувалися з Кеті як з повноправним членом їхньої сім’ї.

Втім сама Кеті Перрі не проти підігріти інтригуючі чутки. Так, наприклад, днями дівчина привітала Джона Майера з 36-річчям, написавши грайливий твіт: «З днем ​​народження, красунчику!».

Нагадуємо, що Кеті Перрі та Джон Майер познайомилися давно і зустрічаються вже протягом 15 місяців. Обидва вже познайомили своїх коханих з батьками. Втім, пара нещодавно спробувала розлучитися, однак не вийшло, адже Кеті і Джон сильно нудьгували один за одним.

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: