fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. «Румунія бачиться досить хорошим суперником для України», – Саленко

Колишній гравець збірної України Олег Саленко впевнений, що збірна Румунії була б непоганим варіантом для «жовто-синіх» в ролі суперника на стадії плей-офф відбіркового турніру на мундіаль.

На думку експерта, збірна Румунії дійсно досягла хороших результатів. Румуни – це неприємний суперник для будь збірної. Саленко стверджує, що румунські футболісти вміють якісно грати у футбол.

«Всі такі "кусючі" – не дають грати іншим. Звичайно ж, поки невідомо хто буде з ким грати, але збірна Румунії – це одна з тих команд, яка на даний момент для України бачиться досить хорошим суперником», – міркує Саленко.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

За його словами, з румунською збірною можна грати, враховуючи ту тактику, яку зараз використовує Михайло Фоменко та набір футболістів у збірній.

З останніх матчів видно, зазначив експерт, що Україна навчилася використовувати навіть невеликі моменти і витягати з них те, що необхідно. Як приклад Саленко нагадав матч з Польщею: у збірної України було два моменти і з них один завершився голом.

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

«Це якість, яка зараз є у нас. Тому збірній України необхідно буде використовувати наявний козир у стикових матчах», – підсумував Саленко.

За матеріалами: championat.com

Читайте також: