fbpx
Шоу-бізнес

Девід Боуї став найстильнішим британцем в історії

  Вікторії Бекхем явно доведеться не до вподоби свіжий випуск журналу BBC History Magazine, адже саме в ньому є ім’я наймоднішої британської зірки всіх часів. До нещастя для Вікторії, нею виявилася зовсім не вона, що, до слова, не може не дивувати.

Компетентне журі, яке складалося з істориків і модних критиків, визнало найстильнішою зіркою 66-річного рок-музиканта Девіда Боуї. Саме він протягом всієї своєї кар’єри дуже сміливо експериментував зі своєю зовнішністю, приміряючи на себе незвичайні образи.

Редактор журналу BBC History Magazine Роб Аттар прокоментував вибір журі, сказавши: «Девід Боуї може похвалитися безліччю нагород, але напевно він вперше був названий найбільш стильним британцем усіх часів».

Девід Боуї – британський рок-музикант, співак, продюсер, композитор, звукорежисер, автор пісень, художник і актор. На рахунку Девіда Боуї неймовірна кількість нагород, серед яких «Греммі» і «BRIT Awards». За весь час кар’єри Девід Боуї продав 136 мільйонів платівок і дисків. У Великобританії йому вручили 9 платинових, 11 золотих і 8 срібних сертифікатів, а в США – 5 платинових і 7 золотих. У 2002 році він потрапив на 29-е місце у списку «Найвизначніших британців».

За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: