fbpx
Кінотеатри

Гільєрмо дель Торо приступив до роботи над сіквелом «Тихоокеанського рубежу»

 

Незважаючи на те, що блокбастер «Тихоокеанський рубіж» не зміг побити рекорд касових зборів, його творець Гільєрмо дель Торо все ж задумався про сіквел.

 «Ми пишемо сіквел, Тревіс Бічем і я. Виходить, так, процес пішов. Рішення, чи давати фільму зелене світло, приймається на рівні вищому, ніж мій», – пояснив режисер, маючи на увазі керівництво кіностудій Warner і Legendary, які ще не висловили свого схвалення на випуск нового фільму тієї ж тематики.  

 Однак упевненість дель Торо дозволяє сказати майже напевно, що друга частина буде – хіба можна відмовити маестро, якщо він так наполягає? Та й сіквели до фільмів про роботів і гігантських монстрів незмінно користуються попитом.  

 Тревіс Бічем працював і над першим «Тихоокеанським рубежем» , тому з упевненістю варто заявити, що дух історії залишиться тим же. «Перший фільм ми складали разом, і тепер ламаємо голови над сценарієм другого. Процес займе стільки часу, скільки буде потрібно, поки ми не намацаємо дійсно круту ідею, яка б красиво вписувалася в міфологію оригінальної стрічки», – заявив Гільєрмо дель Торо.

Гільєрмо дель Торо про сіквел «Тихоокеанський рубіж» (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: