fbpx
Суспільство

В експозицію лондонського музею потрапили три фотографії з Камчатки

 Завтра, 18 жовтня, в лондонському Музеї природної історії відкривається виставка 100 найкращих фотографій, зроблених в 96 країнах світу. Серед знімків, які потрапили в експозицію, – 3 фотографії, виконані на охоронюваних територіях Камчатки. Ці роботи стали переможцями конкурсу британської корпорації ВВС під назвою Wildlife Photographer of the Year 2013.  

 Всього в престижному конкурсі взяли участь більше 43 000 знімків, на яких відображена природа різних куточків планети, і лише 100 з них удостоєні честі зайняти місце в лондонській експозиції.  

Читайте також:  Сьогодні в Ужгородському греко-католицькому Катедральному соборі відправили Вечірню з виносом Плащаниці (ФОТО, ВІДЕО)

 Одна з фотографій виконана державним інспектором Кроноцького заповідника Олексієм Безруковим, який зобразив пару рідкісних беркутів (див. фото). Як розповів автор знімка, для того щоб зробити цей кадр, йому довелося три місяці вичікувати вдалого моменту.  

 Друга фотографія з Камчатки – портрет ведмедя, що "рибалить" на Курильському озері. Цей знімок виконаний італійським фотографом Вальтером Бернадеші.  

Читайте також:  Як СССР розвертав річки (ВІДЕО)

 І третя фотографія, представлена ​​на лондонській виставці, – пейзаж Сергія Горшкова, який представляє виверження вулкана Плоский Толбачік в природному парку "Вулкани Камчатки" .

Wildlife Photographer of the Year 2013 (відео):

За матеріалами: ИТАР-ТАСС, фото Олексія Безрукого

Читайте також: