Алла Пугачова кинула курити

  Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова, ставши мамою, вирішила розпрощатися зі шкідливою звичкою курити, чого не могла зробити впродовж 51 року.

Поява на світ малюків Лізи і Гаррі кардинально змінила життя подружжя Алли Пугачової і Максима Галкіна. На зйомках картини «Все можуть королі», які проходять у Житомирській області, Максим Галкін хвалився комусь по телефону, що Алла Пугачова заради малюків кинула курити. Алла Борисівна проводить з ними дуже багато часу. Вона сама годує їх з пляшечки, співає колискові і змінює підгузники.

Алла Борисівна почала курити, коли їй було всього 13 років. Раніше їй не спадало на думку позбутися цієї шкідливої ​​звички, незважаючи на те, що лікарі настійно рекомендували це зробити. Однак з появою на світ дітей, з’ясувалося, що кинути палити необхідно.

Related Post

Нагадуємо, що Алла Пугачова і Максим Галкін стали батьками двійнят нещодавно, а точніше, 18 вересня. Відомо, що малюки з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері, однак, незважаючи на це, вони – біологічні діти Максима Галкіна і Алли Пугачової.

За матеріалами: segodnya.ua

Leave a Comment