fbpx
Шоу-бізнес

Алла Пугачова кинула курити

  Примадонна російської естради Алла Борисівна Пугачова, ставши мамою, вирішила розпрощатися зі шкідливою звичкою курити, чого не могла зробити впродовж 51 року.

Поява на світ малюків Лізи і Гаррі кардинально змінила життя подружжя Алли Пугачової і Максима Галкіна. На зйомках картини «Все можуть королі», які проходять у Житомирській області, Максим Галкін хвалився комусь по телефону, що Алла Пугачова заради малюків кинула курити. Алла Борисівна проводить з ними дуже багато часу. Вона сама годує їх з пляшечки, співає колискові і змінює підгузники.

Алла Борисівна почала курити, коли їй було всього 13 років. Раніше їй не спадало на думку позбутися цієї шкідливої ​​звички, незважаючи на те, що лікарі настійно рекомендували це зробити. Однак з появою на світ дітей, з’ясувалося, що кинути палити необхідно.

Нагадуємо, що Алла Пугачова і Максим Галкін стали батьками двійнят нещодавно, а точніше, 18 вересня. Відомо, що малюки з’явилися на світ за допомогою сурогатної матері, однак, незважаючи на це, вони – біологічні діти Максима Галкіна і Алли Пугачової.

За матеріалами: segodnya.ua

Читайте також: