«ЄС лояльно ставиться до фашизації України, адже вона гарантує розрив з Кремлем», – Медведчук

 У Європейському союзі підтримують націоналістів з України, тому що вони допомагають своїй країні «рвати зв’язку» з Російською Федерацією. Про це повідомив лідер громадського руху «Український вибір» Віктор Медведчук.

 «Уявляю, як відреагували б українські політики і ЗМІ, якби якісь відморозки в Росії розтоптали і розірвали український прапор», – заявив політик.

 Він нагадав, що суспільство побачило фотографії, як на марші УПА, організованому ВО «Свобода», націоналісти розривають і топчуться по російському прапорі. Не можна сказати, зазначає політик, що з української сторони після цього не було жодної реакції. Правда, додав Медведчук, «реакція української сторони» виявилася досить несподіваною: міліціонери подякували учасникам маршу УПА за взаєморозуміння і толерантність.

 Політик запевнив, що співробітники МВС на такі дії не звертали ніякої уваги, зате спробували взяти штурмом квартиру на Хрещатику, на балконі якої висів прапор Перемоги і грала пісня «Вставай, страна огромная».

Related Post

 «Брати автомати і гнати всіх людей, хто дотримується іншої думки, – це, мабуть, і є той європейський вибір, про який на тому ж мітингу просторікував Олег Тягнибок», – підкреслив Медведчук.

 За словами політика, Тягнибок аж ніяк не лукавив, кажучи про європейський вибір. Адже Євросоюз, який активно бореться з правими радикалами, тепло приймає «Свободу».

 «Тут все логічно, адже впливовим силам у Брюсселі потрібна фашизація України як гарантія розриву зв’язків з Росією», – пояснив Медведчук.

 За його словами, тепер у «Свободі» розраховують, що Європейська комісія матиме тиск на ФІФА і дозволить українським фанатам ходити з кельтськими хрестами, «зіговати» і освистувати темношкірих футболістів.

 За матеріалами: УНН

Leave a Comment