fbpx
Шоу-бізнес

Христина Асмус взяла участь у показі мод

  Популярна молода актриса і зірка серіалу «Інтерни» Христина Асмус взяла участь у показі мод.

25-річна артистка незабаром стане мамою, однак, незважаючи на це, вона продовжує вести активний спосіб життя. Христина Асмус радує своїх численних шанувальників, публікуючи нові й нові фотографії в Twitter і Instagram. Дівчина з великим задоволенням позує для фотографій, і це при тому, що у неї дуже великий животик, який складно приховати.

Христина Асмус прийшла на один з модних показів, у якому навіть взяла участь. Христина Асмус повідомила: «А на показі #cinziarocca навіть взяла участь. Не по подіуму, звичайно, але вперше подібного роду досвід», однак, на жаль, не уточнивши, в чому саме полягала її участь. Численні фанати негайно ж відзначили, що Христина на показі виглядала просто чудово і чарівно і навіть не показувала, що засмучена через скандали навколо розлучення її коханого Гаріка Харламова.

Нагадуємо, що нарешті суд поставив крапку в шлюборозлучному процесі між Харламовим та Юлією Лещенко – після п’яти годин засідання і жарких дебатів рішенням Люблінського районного суду шлюб подружжя Харламових був розірваний.

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: