fbpx
Кінотеатри

Кейт Бекінсейл зніметься в драмі «Ангельське личко»

 Зірка фільму «Інший світ», актриса Кейт Бекінсейл, долучилася до акторського склади драми Майкла Уінтерботтома «Ангельське личко».

Як повідомляється, фільм заснований на книзі американської журналістки Барбі Латцен Наду і розповідає про події, які відбувалися в реальному світі.

У центрі сюжету дівчина на ім’я Аманда Нокс, яка в 2007 році переселилася з Сіетла до Італії, щоб вчитися в університеті для іноземців. Дівчина знімала будинок разом зі студенткою з Великобританії Мередіт Керчер і двома італійками. 1 листопада того ж року Керчер знайшли мертвою у своїй кімнаті. У вбивстві звинуватили Аманду Нокс та її хлопця. Судовий процес тривав 4 роки, протягом яких дівчина перебувала у в’язниці. У 2011 році її виправдали, але в березні цього року слідство відновили.

Відомо, що роль Аманди Нокс виконає супермодель Кара Делевінь, а Кейт Бекінсейл зіграє журналістку, яка намагається розслідувати злочин. Крім того, у фільмі зніметься актор Даніель Брюль. Йому належить зіграти режисера-документаліста, який також прагне розібратися в ттому, що трапилося.

Востаннє Кейт Бекінсейл з’являлася на екранах в рімейку фільму «Згадати все».

Читайте також: