fbpx
Політика

Ляшко сумнівається в перемозі кандидатів від опозиції на перевиборах

 Як розповів народний депутат України Олег Ляшко, сьогодні, 16 жовтня, партія «Батьківщина» провела з’їзд і висунула на проблемних округах політичних лузерів, які раніше не змогли відстояти перемогу на чергових виборах до парламенту.

Як він вважає, Булатецький, Левченко, Даценко, Корнацький і Романюк – не ті кандидати, які зможуть захистити Україну, оскільки вони не здатні захистити навіть самих себе. При цьому Ляшко в черговий раз назвав Корнацького російським шпигуном і також звернув увагу на те, що Романюк взагалі живе за кордоном.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

«"УДАР" всю цю шаленість теж підтримує. Ганьба Яценюку, Тягнибоку і Кличку! Замість того, щоб самим піти на вибори, вони виставляють цих тюфяків, щоб злити округи на користь регіоналів», – написав Олег Ляшко в Facebook.

За його словами, якби вони самі балотувалися, то це було б більш чесно і ці кандидати, яких вони висунули, змогли і так потрапити до парламенту за списками.

Читайте також:  Вчора у центрі Будапешта десятки тисяч людей вийшли на акцію протесту проти уряду Віктора Орбана (ВІДЕО)

«А ці вождики перевірили б, чи дійсно їх так любить народ, як вони думають, чи вони живуть у світі ілюзій і не гідні того, щоб очолювати свої партії», – додав депутат.

Олег Ляшко також вкотре повторив, що гріш ціна політикам, які не здатні перемогти на окрузі.

Читайте також: