fbpx
Право

Суд закрив овочебазу в районі Бірюлево Західне на три місяці

 Рішенням Чертановського суду Москви овочева база в районі Бірюлево Західне закрита на три місяці. Таким чином задоволено позовну заяву Росспоживнагляду, який під час останньої перевірки виявив на цій овочебазі множинні порушення санітарних норм.

 За словами головного санітарного лікаря Росії Геннадія Онищенка, виявлені порушення (невідповідність способу зберігання продукції стандартам безпеки, порушення в роботі персоналу) дають привід закрити базу в адміністративному окрузі «Нові Черемушки» «не тільки на 90 днів, але і назавжди».

 Протягом терміну, встановленого Чертановським судом, керівництво овочевої бази повинно усунути порушення, виявлені Росспоживнаглядом. Керівництво ЗАТ "Нові Черемушки", своєю чергою, вже висловило протест і заявило, що не згідне з рішенням суду. Адміністрація овочевої бази має намір оскаржити вердикт, повідомив почесний президент компанії Магомед Толбоєв.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Поки робота торгового майданчика припинена, орендарі намагаються вивезти свій товар. Для цього торговці зобов’язані пред’явити співробітникам поліції документи, зокрема, накладні та санітарні дозволи. Процедура вивезення товару затягується, торговці висловлюють своє невдоволення. Слідчі перевіряють пакет документів кожного орендаря, супроводжують кожного торговця на склад, звіряють кількість товару, зазначеного в накладних, з кількістю, що зберігаються в підсобних приміщеннях, і тільки після цього дозволяють вивезти товар з овочевої бази.

Читайте також:  За матеріалами СБУ в Україні заборонено діяльність ще однієї проросійської політичної партії

 Нагадаємо, підвищена увага до овочевої базив районі Бірюлево Західне прикута відтоді, як група націоналістів та місцевих мешканців напала на ТЦ «Бірюза» і розташовану неподалік від нього базу. Саме там, на думку нападників, міг переховуватися підозрюваний у вбивстві Єгора Щербакова.

Закриття овочебази в районі Бірюлево: думка керівництва, продавців і чиновників (відео):

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: