fbpx
Політика

“Справедлива Росія” підтримала повернення графи “проти всіх”

 Лідер «Справедливої ​​Росії» Сергій Миронов заявив, що фракція підтримує законопроект про повернення графи «проти всіх» у виборчі бюлетені. Миронов додав, що з подібною ініціативою в «Справедливій ​​Росії» виступали вже давно. Нагадаємо, що сьогодні, 16 жовтня, відповідний законопроект був внесений на розгляд парламенту. Автором законопроекту стала група сенаторів, очолювана спікером Ради Федерації Валентиною Матвієнко.

Читайте також:  Хустська єпархія УПЦ (МП) прославляє патріарха РПЦ Кіріла Гундяєва, а Мукачівська єпархія УПЦ (МП) засуджує

«Наша фракція говорила про необхідність повернення графи «проти всіх» вже кілька років. Ми неодноразово пропонували законодавчі ініціативи. У 2011 році я особисто розмовляв з президентом Дмитром Медведєвим і висловив йому нашу позицію в даному питанні. До недавнього часу все стояло на місці», – передає слова Сергія Миронова прес-служба фракції «Справедлива Росія».

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

«Дана ситуація в черговий раз довела правоту нашої фракції. Я хочу підкреслити, що головне – не авторство законопроекту, а інтереси справи. Ми обов’язково підтримаємо законопроект. Я про це говорив неодноразово», – підсумував лідер фракції.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: