fbpx
Політика

На відкритті «Лісової казки» побував президент України

 Український лідер Віктор Янукович сьогодні, 16 жовтня, взяв участь у церемонії відкриття нового дошкільного навчального закладу загального розвитку «Лісова казка». Нагадаємо, що відкрився заклад у селі Проців Бориспільського району Київської області. За даними прес-служби президента, «Лісова казка» стане першим дитячим садом в селі.

«Ми отримали можливість розмістити дітей. У дитячому саду їх будуть виховувати, і готувати до подальшого життя», – заявив український президент.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Також Віктор Янукович додав, що в даний момент проблема дитячих садів в країні остаточно не вирішена. Особливо, зазначив глава держави, проблема гостро стоїть у сільській місцевості.

«Дане питання поступово вирішується. У країні продовжують відкривати дошкільні навчально-виховні заклади», – підсумував президент України.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

Додамо, що Янукович не залишив без уваги і працівників «Лісової казки». Президент особисто вручив ключі від квартир десяти працівникам закладу. Також Янукович подарував дитячому садку мобільний інтерактивний навчально-презентаційний комплекс.

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: