fbpx
Новини світу

За фактом нападу на голландського дипломата в Москві порушили кримінальну справу

 Прес-служба Слідчого комітету Російської Федерації повідомила про те, що за фактом нападу на голландського дипломата в Москві було порушено кримінальну справу.

Як наголошується, даний інцидент стався 15 жовтня. Невідомі люди незаконно пробралися в квартиру дипломата і побили його. Зокрема, як повідомили в Слідчому комітеті, зловмисники повалили дипломата на підлогу, зв’язали клейкою стрічкою, влаштували погром у квартирі, а потім зникли.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

Наскільки відомо, посол Росії в Нідерландах Роман Колодкін повинен буде роз’яснити ситуацію представникам Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Примітно, що нещодавно аналогічна ситуація сталася в Голландії, але з російським дипломатом. До нього також увірвалися в будинок невідомі люди в камуфляжі, звинуватили в поганому поводженні з дітьми, а потім побили і доставили в поліцейський відділоок. Через деякий час його відпустили, але при цьому не надали жодних роз’яснень.

Читайте також:  Жителі Словаччини зібрали 2 млн євро на снаряди для України, незважаючи на політику уряду, який відмовляється надсилати Києву військову допомогу

Читайте також: