fbpx
Політика

Пєсков: “Термін Навального президента не стосується”

  

Прес-секретар президента Російської Федерації Дмитро Пєсков заявив, що президент країни не має ніякого відношення до сьогоднішнього вироку суду опозиціонеру Олексію Навальному. Нагадаємо, що сьогодні, 16 жовтня, Кіровський суд прийняв рішення замінити реальний термін Навального умовним.  

  «Це вже точно не питання президента. Ми вважаємо, що він не має відношення до даної справи», – заявив сьогодні Дмитро Пєсков.  

Читайте також:  Очільник МЗС Угорщини знову погрожує Україні

 Нагадаємо, що в Кіровському обласному суді розглядалася скарга опозиціонера Навального на вирок у справі «Кировлес». У ході розслідування було ухвалено змінити реальне покарання умовним. Додамо, що другий фігурант у справі «Кировлес» Петро Офіцеров отримав 4 роки умовно.  

 Олексія Навального і Петра Офіцерова визнали винними у справі «Кировлес» ще в липні поточного року. За даними слідства, Олексій Навальний, будучи радником губернатора Кіровської області у 2009-2010 роках, разом з генеральним директором «Вятської лісової компанії» Петром Офіцеровим організували розкрадання понад 10 тисяч кубометрів лісу.

Читайте також:  Російський «православний джихад» або орда іде на Захід

Суд дав Навальному 5 років умовно (відео):

За матеріалами: kp.ru

Читайте також: