fbpx
Шоу-бізнес

Філіп Кіркоров потрапив в епіцентр землетрусу

  Популярний російський виконавець Філіп Кіркоров став свідком природного катаклізму. Артист розповів про те, що в Кишиневі його наздогнав справжнісіньке землетрус.

Зараз Філіп Бедросович подорожує по світу зі своїми гастролями. Перебуваючи в Кишиневі, співак вирішив поділитися з читачами в соціальній мережі Твіттер дещо лякаючою і хвилюючою новиною. Кіркоров написав: «Ми щойно пережили землетрус в Кишиневі! Неприємне відчуття, скажу вам!».

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

Численні шанувальники відразу відреагували на цей запис і стали всіляко його заспокоювати і радіти, що з їх кумиром все добре.

Цікаво, що останнім часом Філіп Бедросович то й справа потрапляє в неприємні ситуації. Так, наприклад, буквально днями, перебуваючи в Києві, співак оскандалився через власну охорону. Після свого виступу Філіп Кіркоров відпочивав в одному з місцевих ресторанів. На виході його, звичайно ж, чекали журналісти. Один з папарацці спробував підбігти до співака і сфотографувати його, проте це не сподобалося охороні співака, і варто було Кіркорову виїхати, як охоронці жбурнули в голову фотографа пляшку. Вона, потрапивши в ціль, відскочила в іншого кореспондента, після чого влетіла у вікно ресторану, розбивши його.

Читайте також:  В Чехії виступить відомий грузинський гурт "NIKOS BAND"

За матеріалами: dni.ru

Читайте також: