fbpx
Політика

Президентські вибори-2015. Зараз говорити про них передчасно – Тягнибок

   Лідер ВО "Свобода" Олег Тягнибок вважає, що питання президентських виборів 2015 року і формату участі у них опозиції поки не є актуальним.

"Зараз говорити про президентські вибори передчасно. Ми не знаємо, як буде вести себе влада, вони взагалі можуть скасувати президентські вибори шляхом внесення змін до Конституції", – сказав він на брифінгу в середу в Києві після з’їзду партії.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

О. Тягнибок також зазначив, що багато чого буде залежати від того, чи підпишуть Україна і Європейський Союз Угоду про асоціацію наприкінці листопада, оскільки, на його думку, це буде впливати на ті правила гри, за якими пройдуть президентські вибори.

Лідер "Свободи" наголосив, що якщо президентські вибори будуть проходити в два тури, то логічним для опозиційних партій буде підтримка єдиного кандидата в другому турі.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Відповідаючи на питання про те, чи може він бути цим кандидатом, О. Тягнибок сказав: "теоретично, всі троє (лідер партії "УДАР" Віталій Кличко, лідер парламентської фракції "Батьківщина" Арсеній Яценюк і лідер ВО "Свобода" О.Тягнибок – ІФ) можуть бути кандидатами".

Джерело: Інтерфакс-Україна

Читайте також: