fbpx
Спорт

Луческу: “Я б не хотів, щоб збірна Румунії потрапила на Україну”

  На думку головного тренера донецького «Шахтаря» Мірчі Луческу, прохідним для збірної Румунії суперником у плей-офф кваліфікації до ЧС-2014 буде збірна Греції. Про це румун заявив під час свого спілкування з румунськими ЗМІ.  

 «В даний момент Україна набрала ходу і є дуже сильною збірною. Чесно сказати, я б не хотів, щоб збірна Румунії потрапила саме на Україну. Ідеальним суперником для румунської збірної стала б збірна Греції», – поділився своєю думкою досвідчений фахівець.  

 Зазначимо, що збірна України, як і збірна Румунії, посіла у своїй відбірковій групі друге місце, що дає шанс командам поборотися за путівку на чемпіонат світу. Переможцем групи, в якій грала збірна Румунії стали голландці. А переможцем «української» групи – англійці.  

 «У команди Михайла Фоменка немає футболістів з іноземних чемпіонатів. Він робить ставку на гравців національної першості», – додав Мірча Луческу.  

 Нагадаємо, що свого суперника в стиковому раунді збірна України дізнається 21 жовтня. Саме в цей день в Цюріху відбудеться жеребкування останнього раунду кваліфікації для європейських збірних.

Збірна України пробилася в плей-офф (відео):

 

За матеріалами: obozrevatel.com

Читайте також: