fbpx
Кінотеатри

На знімальному майданчику «Люті» з Бредом Піттом пролилася справжня кров

 

Ніхто не застрахований від травм, які можна отримати на робочому місці, а вже тим більше каскадери, чия професійна діяльність безпосередньо пов’язана з небезпекою.

 Неприємний інцидент стався на знімальному майданчику історичної драми про Другу світову війну «Лють», роль танкіста у якій виконує зірка Голлівуду Бред Пітт. Каскадери, що б’ються у кадрі на ножах, настільки увійшли в раж, що один з них отримав неабияке поранення в плече – 35-річного трюкача навіть довелося доставити на «швидкій» в лікарню.  

 «Каскадери репетирували бойову сцену. Це була випадковість. Очевидно, що це лише неприємний збіг обставин. Постраждалий їхав у госпіталь і вже тоді жартував і посміхався», – прокоментувала подію представник знімальної групи.  

 Події картини розгортаються навесні 1945 року, за місяць до капітуляції Німеччини. Реліз «Люті» намічений на листопад наступного року. Режисером фільму виступає автор «Патруля» і «Тренувального дня» Девід Ейр, а компанію Бреду Пітту на знімальному майданчику складають Майкл Пенья, Шайя ЛаБаф і Логан Лерман.

Бред Пітт у фільмі "Лють" (відео):

За матеріалами: film.ru

Читайте також: