fbpx
Футбол

Захисник “Дніпра” оштрафований на 20 тисяч євро

 Футбольний союз Хорватії за підсумками заключної гри хорватської національної збірної в рамках відбіркового раунду на чемпіонат світу 2014 року в Бразилії прийняв рішення оштрафувати захисника футбольного клубу «Дніпро» Івана Стрініча і захисника англійського «Саутгемптона» Деяна Ловре на двадцять тисяч євро, повідомляють ЗМІ. Причиною даного рішення є неспортивна поведінка гравців збірної і погіршення репутації національної команди Хорватії.

 Після другого забитого м’яча хорватам стався конфлікт на полі: Деян Ловрен почав висловлювати ігрові претензії Івану Стрінічу, після чого захисник «Дніпра» ударив його по обличчю. Розбороняти футболістів довелося капітану збірної і захиснику донецького «Шахтаря» Даріо Срні.

 Нагадаємо, що 15 жовтня цього року національна збірна Хорватії втретє поспіль програла у кваліфікації на чемпіонат світу в Бразилії, поступившись на виїзді збірній команді Шотландії з рахунком 0:2. Після цього головний тренер збірної Ігор Штімац подав у відставку. Футбольна федерація Хорватії відставку прийняла.

 За матеріалами: korrespondent.net

Читайте також: