fbpx
Футбол

Мутко: «Новий контракт з Фабіо Капелло підпишуть найближчим часом»

Міністр спорту Росії Віталій Мутко повідомив, що новий контракт з головним тренером збірної Росії з футболу італійським фахівцем Фабіо Капелло строком до 2018 року буде підписаний в найближчі дні. За словами міністра, оплату даного контракту візьме на себе Російський футбольний союз (РФС).

"Нова угода з Капелло буде підписана найближчим часом, – сказав Мутко. – Вона готова, узгоджені всі деталі – залишилося тільки поставити підписи. Завтра-післязавтра ми зустрінемося з Капелло, все обговоримо. Зараз нам належить розмова з президентом Російського Футбольного союзу (РФС) Миколою Толстих. Думаю, вони з Капелло і в польоті додому все ще раз обговорять. Цей контракт буде укладений з РФС, і саме РФС його буде оплачувати".

Віталій Мутко відзначив, що терміни угоди не змінилися і всі умови влаштовують обидві сторони. Росіяни мають намір продовжити співпрацю з Фабіо Капелло, як мінімум, до чемпіонату світу з футболу 2018 року.

Нагадаємо, напередодні стало відомо, що збірна Росії з футболу під керівництвом Фабіо Капелло вперше за 12 років пробилася у фінальну частину чемпіонату світу, посівши перше місце у відбірковій групі "F". Росіяни зіграли в нічию (1:1) зі збірною Азербайджану і, набравши 22 очки, стали першими у своїй групі, обійшовши на одне очко збірну Португалії.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: