fbpx
Спорт

Суркіс: “Може статися так, що в плей-офф будемо грати без глядачів”

 

Григорій Суркіс дав оцінку ситуації з апеляцією української федерації футболу на рішення ФІФА про проведення матчу відбіркового циклу до чемпіонату світу-2014 без глядачів.

За словами віце-президента УЄФА, в даний момент все ще існує загроза того, що в домашньому матчі раунду плей-офф збірна України може залишитися без підтримки своїх уболівальників.  

  «Дане питання потрібно вирішувати. Їм потрібно серйозно займатися. Це проблема – комплексна. Апеляцію на рішення ФІФА ми подали ще 3-го жовтня, тоді ж і виклали свою логіку. Наша логіка полягає в тому, що Україна вже доклала максимум зусиль для боротьби з терором на стадіонах. Також я хочу привітати харків’ян, так як під час матчу Україна-Польща спостерігачі не зафіксували жодного порушення», – заявив Григорій Суркіс.  

Читайте також:  Олімпіада 1936: Як Гітлер поширював нацизм через спорт

 «Загроза того, що наша збірна позбудеться підтримки вболівальників на домашньому матчі раунду плей-офф, існує. Сподіваюся, що нашим юристам вдалося грамотно побудувати скаргу, і її почують у ФІФА, яка піде нам назустріч», – додав віце-президент УЄФА.

Фашизм і расизм на матчі Україна – Сан-Марино (відео):

За матеріалами: telegraf.com.ua

Читайте також: