fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. На проекті намітилося ще одне весілля

Поки Аліана Устиненко та Олександр Гобозов активно готуються до свого весілля, інші учасники телепроекту «Дом-2» часу дарма теж не гають. Як стало відомо, незабаром ще одні домочадці – Аліса Нікітіна і Костянтин Пресс – можуть скріпити свій союз узами шлюбу. Інформація про намір закоханої пари поширилася по периметру шоу «Дом-2» після того, як хлопець подарував на день народження своїй коханій каблучку.

Здавалося б, що в цьому такого. Але ні. Домочадці з’ясували, що будучи за периметром, Аліса Нікітіна довгий час зустрічалася з Костянтином Прессом. Прийшовши на телебудівництво, вона заявила, що хоче побудувати відносини з Джозефом Мунголле. Але буквально через кілька днів на шоу «Дом-2» з’явився Костя, і всю свою увагу Аліса перемкнула на нього. Молоді люди одразу ж оголосили себе парою і почали жити разом в одній з міських квартир.

Тепер домочадці підозрюють, що дівчина спеціально замислила цей підступний план і привела на проект свого колишнього коханого, щоб за рахунок проекту зіграти з ним весілля.

За матеріалами: 7d.org.ua

Читайте також: