fbpx
Новини світу

Навальному дали п’ять років умовно

 Сьогодні, 16 жовтня, відбулося чергове судове засідання у справі «Кировлес», фігурантом якої є відомий російський опозиціонер Олексій Навальний. Раніше він був засуджений до п’яти років в колонії загального режиму, але сьогодні було прийнято рішення про зміну покарання на умовне.

Олексій Навальний, який спочатку просив суд скасувати вирок на виправдувальний, повідомив, що в цілому залишився задоволений рішенням суду, оскільки тепер йому не доведеться обідати у в’язниці. Крім того, він також подякував усім, хто надавав йому підтримку протягом цього процесу.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

«Олексій довго і гаряче дякував всім за підтримку: волонтерам, журналістам, команді адвокатів», – написала прес-секретар Навального в Twitter.

Слід нагадати, що крім Навального у даній справі також проходив підприємець Петро Офіцеров, який отримав чотири роки умовно. 18 липня вони були визнані винними в розкраданні продукції підприємства «Кировлес» та заподіянні державі збитків у розмірі 16 мільйонів рублів. Крім умовного терміну, суд раніше також постановив стягнути з Навального і Офіцерова один мільйон рублів.

Читайте також:  Папа Римський заявив, що Україні час "викинути білий прапор" і почати переговори з росією

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: