fbpx
Політика

«УДАР» підтримає на перевиборах кандидатів, у яких раніше вкрали перемогу – Кличко

 Лідер партії «УДАР» Віталій Кличко заявив, що його політична сила буде підтримувати на перевиборах у проблемних округах, які відбудуться 15 грудня, тих кандидатів від опозиції, у яких влада вкрала перемогу торік.

За його словами, опозиційні сили дотримуються однієї мети – зробити Україну сильною, розвиненою європейською країною, яку поважають і громадяни якої забезпечені і повноцінно користуються своїми правами.

При цьому він також додав, що у опозиції є спільний ворог – корумпований режим, очолюваний Януковичем, який тягне Україну вниз.

Читайте також:  Фіцо каже, що Чехія поставила під загрозу відносини зі Словаччиною через Україну

Як вважає Кличко, нинішній режим хотів би посіяти розбрат між демократичними опозиційними партіями, щоб утримати владу в своїх руках.

«Саме тому партія «УДАР» виступає за об’єднання всіх опозиційних сил проти антиукраїнського режиму. Ми повинні бути єдині як стиснутий кулак, тоді у Януковича і його поплічників не буде шансів», – підкреслив Віталій Кличко.

Він упевнений, що формула висунення єдиного кандидата від опозиції є вірною і дозволить отримати перемогу над правлячим режимом.

Читайте також:  В Закарпатському угорському інституті влаштували освітянську конференцію але не обійшлося без орбанської пропаганди

Віталій Кличко також запевнив, що його колеги по партіях «Батьківщина» і «Свобода» можуть повністю розраховувати на підтримку депутатів «УДАРу» на майбутніх виборах, оскільки зараз кожен опозиціонер в парламенті грає важливу роль.

Лідер «УДАРу» запропонував створити спеціальний координаційний центр, щоб протидіяти спробам спотворити вибір громадян.

«Ми повинні продемонструвати владі, а головне людям, що разом ми – сила, здатна перемогти режим Януковича і забезпечити Україні європейське майбутнє», – додав він.

Читайте також: