fbpx
Шоу-бізнес

Дмитро Костюк презентував нову «ВІА Гру»

 

Вчора в Москві відбулася презентація довгоочікуваного нового складу групи «ВІА Гра». Продюсер Дмитро Костюк презентував своє бачення нової «ВІА Гри».    

 До останнього моменту іменитий продюсер не повідомляв пресі імен нових учасниць легендарної групи, проте вчора він все ж познайомив ЗМІ з новою «ВІА Грою». Солістками нового сексапільного колективу стали: Айні Вільберг, Даша Ростова і Даша Медова.  

 І в той час, як Костянтин Меладзе вибирає нових дівчат для участі в групі «ВІА Гра» за допомогою шоу «Хочу у ВІА Гру», Дмитро Костюк вже встиг не тільки представити свій колектив публіці, але й презентувати дебютний кліп на композицію, яка носить символічну назву «Жива» .    

 Варто відзначити, що в дебютному відеокліпі нового колективу присутні лише дві солістки, так як третю учасницю Дмитро Костюк знайшов  нещодавно.    

 Нагадуємо , що у вересні 2013 року відбулася прем’єра реаліті -шоу Костянтина Меладзе «Хочу у ВІА Гру». Відомо, що новій групі, до складу якої увійдуть переможниці проекту, Костянтин Меладзе планував дати іншу назву. У той же час Дмитро Костюк, якому належать права на бренд «ВІА Гра» і суміжні права на репертуар групи, в січні приступив до кастингу нового складу групи незалежно від Костянтина Меладзе.

ВІА Гра – Жива (Відео):

  За матеріалами: story.com.ua

Читайте також: