fbpx
Кінотеатри

Аронофскі не згоден з вимогою студії Paramount

 

Після пробних показів фільму Даррена Аронофскі «Ной» режисер вступив у конфлікт зі студією Paramount. Представники компанії вимагають перемонтувати картин , з чим Аронофскі категорично не згоден.  

 Справа в тому, що в Нью-Йорку стрічка на біблійну тему була представлена ​​аудиторії, переважну частину якої складали іудеї. В Арізоні фільм показали християнській аудиторії, а в Каліфорнії – змішаній.

 У всіх трьох випадках реакція глядачів на картину була неоднозначною, зокрема, представники християнської громади заявили, що стрічка далека від біблійного тексту. Чим залишилися незадоволені іудеї, не повідомляється.  

 Даррен Аронофскі відмовився перемонтувати стрічку і взагалі поставився до вимоги кіностудії зневажливо. Режисер заявив, що його «не хвилює думка Paramount». Він вже витратив на зйомки фільму з великою кількістю спецефектів 125 000 000 доларів, додаткові витрати абсолютно не входять в його плани. Цей фільм став найвисокобюджетнішим за всю практику Даррена Аронофскі. Приміром, на зйомки картини «Фонтан» він витратив «всього» 35 000 000 доларів.

Аронофскі "Ной" (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: