fbpx
Кінотеатри

Гільєрмо дель Торо розповів про «Темну Лігу Справедливості»

 Режисер «Тихоокеанського кордону» Гільєрмо дель Торо, який зараз зайнятий зйомками свого нового фільму під назвою «Багряний пік», приписаний до великої кількості проектів, серед яких екранізація коміксу компанії DC «Темна Ліга Справедливості».

 Дель Торо розповів деякі подробиці про цей проект. У першу чергу він спростував чутки про те, що фільм буде знову відкладений через запуск серіалу «Костянтин». За його словами, він більш ніж упевнений, що обидва проекти зможуть існувати одночасно.

 При цьому він також зізнався, що вже розмовляв про даний проект з керівниками DC і студії Warner Brothers.

 У той же час, Гільєрмо дель Торо поки що уникає відповідати на питання, коли ж він займеться цим проектом. Адже це питання цікавить багатьох , бо графік режисера вельми завантажений, і складно навіть припустити, скільки у нього піде років на те, щоб розібратися з усіма проектами, які він запланував.

 Західні ЗМІ, тим часом, відзначають, що якщо серіал «Костянтин» добре покаже себе на телебаченні, це може змусити студію Warner Brothers активніше зайнятися запуском фільму про Темну Лігу.

 Нагадаємо, що Темна Ліга Справедливості є командою досить незвичайних героїв, серед яких Костянтин, Болотна тварина, Мрець, Затанна та інші. Слід зауважити, що про Костянтина раніше вже знімали фільм. Головну роль в однойменній картині тоді виконав актор Кіану Рівз.

Читайте також: