fbpx
Кінотеатри

Знайдений виконавець ролі Ленса Армстронга

 Кастинг на роль велогонщика Ленса Армстронга у фільмі, постановкою якого займеться Стівен Фрірз, завершений. Виконавцем затверджений Бен Фостер, відомий глядачам за фільмами «Люди Ікс: Остання битва», «Потяг на Юму», «30 днів ночі», «Пандорум», «Механік», а також телесеріалів «Клієнт завжди мертвий» і «Мене звуть Ерл».

 Фінансуванням картини про Ленса Армстронга займеться французька компанія Studio Canal, до зйомок проекту команда приступає вже 18 жовтня. Компанію Фостеру на знімальному майданчику складе Кріс О’Дауд – йому належить втілити на екрані образ спортивного репортера Девіда Уолша. Саме Уолш був одним з найактивніших журналістів, які намагаються довести те, що переважну кількість медалей Армстронг завоював в результаті застосування заборонених препаратів.

 В основу сценарію майбутньої стрічки покладена книга Девіда Уолша «Сім смертних гріхів: Моя гонитва за Ленсом Армстронгом», опублікована в минулому році. В якості продюсера виступить Д. Д. Абрамс.

 Нагадаємо, велогонщик протягом багатьох років відкидав звинувачення у застосуванні допінгу і лише на початку поточного року дав свідчення.

Фільм про Ленса Армстронга (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: