fbpx
Новини світу

Nike оновила спортивний браслет Fuelband

 Компанія Nike на заході в Нью – Йорку представила оновлену версію свого спортивного браслета Fuelband. Повна назва новинки – Nike + Fuelband SE. Даний браслет, як відомо, є аксесуаром, який підключається через Bluetooth до смартфону і дозволяє власникові стежити за своєю фізичною активністю.

 Насамперед, Nike + Fuelband SE отримав оновлений дизайн. Тепер браслет має вставки різних кольорів – рожеві, жовті, червоні, помаранчеві. При цьому минула модель браслета була доступна всього в двох кольорах – чорному і білому.

Читайте також:  В Бельгії поліція зупинила проросійську конференцію на яку був запрошений Орбан

 Крім того, змінився і функціонал Nike + Fuelband SE. Тепер браслет точніше підраховує витрачені зусилля, і користувач не зможе обдурити систему порожніми помахами своєї руки. Також браслет став гнучкішим і захищеним від погодних впливів.

 Тепер Nike + Fuelband SE може кожну годину нагадувати власникові про необхідну розминку. Nike + Fuelband SE також почав підтримувати Bluetooth 4.0 і обзавівся можливістю виводити час за подвійним натискання на спеціальну кнопку.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 Оновився і додаток Fuelband, який, як відомо, доступний лише для пристроїв на базі iOS. Тепер інформація про активність користувача відображається детальніше і, крім того, були оновлені графіки активності.

 Вартість нової моделі складе 149 доларів. Вона з’явиться у продажу 6 листопада.

Читайте також: