fbpx
Політика

Брат загиблого Єгора Щербакова просить молодь утриматися від провокацій

Брат убитого в Москві Єгора Щербакова звернувся з проханням до молодих жителів російської столиці утримуватися від провокацій і не влаштовувати конфліктів з поліцією.

"Я прошу громадян не піддаватися на провокації і розійтися по домівках. Я дуже не хочу , щоб ім’я Єгора використовувалося третіми особами в незрозумілих цілях. Я за те , щоб ця проблема вирішувалася в рамках правового поля", – сказав Антон Щербаков. Він також дякує всім, хто надає йому і його родині підтримку законними засобами.

Читайте також:  Останній крок до світової війни: гітлерівська анексія Клайпеди (Мемеля)

Нагадаємо, шість днів тому в столичному районі Західне Бірюльово стався напад на 25-річного москвича Єгора Щербакова, в результаті якого він помер від удару ножем у серце. У злочині підозрюється 30-річний громадянин Азербайджану Орхан Зейналов, який напередодні був затриманий в підмосковній Коломні і вже доставлений на Петрівку, 38 для проведення подальших слідчих дій.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Після того, як злочин отримав широкий розголос, в районі Західне Бірюльово стали збиратися місцеві жителі, які вимагали знайти і покарати вбивцю. Однак, мирним сходом скористалися націоналістично налаштовані групи молоді, які потім протягом декількох днів влаштовували заворушення, в результаті яких близько 400 осіб були затримані.

За матеріалами: ИТАР-ТАСС

Читайте також: