fbpx
Новини світу

Ю. Луценко зазначив, що постійно готовий до зміни режиму утримання

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко на своїй сторінці в мережі Facebook прокоментував інформацію про те, що донецький адвокат Володимир Оленцевич просить Вищий адміністративний суд визнати незаконним Указ Президента Віктора Януковича про помилування Ю. Луценка, передає УНН.

"Поки доїхав з Івано-Франківська, на пошту прийшли десятки питань з приводу ініціативи пана Оленцевича відправити мене назад в колонію. Деякі вже поспішили порекомендувати мені виїхати за кордон. Деякі просять притримати різку критику режиму", – написав Ю.Луценко на своїй сторінці в Фейсбук.

Читайте також:  Закарпатська викладачка угорського інституту ім. Ф. Ракоці ІІ може потрапити до складу Європарламенту від партії "Фідес"

"Друзі, я пам’ятаю Оруелівське – "за часів загальної брехні говорити правду – це екстремізм". Ще в перші дні після звільнення я сказав, що вийшов з малої в’язниці в більшу. Я постійно готовий до зміни режиму утримання. Але не готовий мовчати про мафію, пом’якшувати слова про гангстерів при владі, а тим більше – втікати зі своєї країни. І мені все одно, вся ця історія – спроба забутого оленя нагадати про себе, це сигнал з Межигір’я", – підкреслив політик.

Читайте також:  Президентські вибори в Словаччині. Хто переможе "руський мір" чи європейські цінності

"Я був по обидві сторони колючого дроту і знаю, що треба цінувати кожен день можливості думати, говорити і робити те, у що віриш. І не варто розмінюватися на персональну ненависть. На страх. На підстраховки і компроміси", – зазначив Ю. Луценко.

"У мене дуже багато справ. І все більше однодумців. Дякуємо за підтримку. Все буде по-нашому", – написав екс-міністр.

Джерело: УНН

Читайте також: