fbpx
Шоу-бізнес

Шанувальники Сталлоне платять за фотографії з ним

  Незважаючи на те, що за фотографію зі Сильвестром Сталлоне фанати змушені були заплатити по 445 доларів, було вельми багато охочих викласти таку чималу суму грошей за пам’ятний знімок з кумиром. Йдеться про можливість сфотографуватися із зіркою на виставці в Нью-Йорку.

Зустріч Сильвестра Сталлоне з публікою і фотосесія для всіх бажаючих відбулися на щорічній виставці-ярмарку New York Comic Con, присвяченій коміксам та продукції, з ними пов’язаної. Повідомляється, що ціна за постер з автографом Сталлоне становила 395 доларів, а за фото з ​​кумиром – 445 доларів.

До слова, Сильвестр Сталлоне є далеко не єдиним, хто, зустрічаючись з фанатами, бере гроші за фото. Так, наприклад, фотографія з Сігурні Уівер коштує 200 доларів, а з письменником і автором коміксів Стеном Лі – 400 доларів.

Нагадуємо, що Сильвестр Сталлоне – американський актор, режисер, сценарист і продюсер, який знявся в безлічі бойовиків, серед яких такі знамениті картини, як: «Роккі», «Рембо», «Танго і Кеш», «Суддя Дредд», «Нестримні» та багато інших.

За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: