fbpx
Спорт

Кубок Кремля. 15 жовтня на турнірі в Москві зіграють Стаховський, Долгополов і Недовєсов

Сьогодні, в черговий ігровий день на Кубку Кремля, свої поєдинки зіграють Олександр Недовєсов, а також лідери чоловічої збірної України Сергій Стаховський та Олександр Долгополов.

Нагадаємо, що Олександр Недовєсов вчора зумів пробитися в основну сітку Кубка Кремля завдяки перемозі в складному поєдинку над представником Білорусі Єгором Герасимовим. А вже сьогодні українського тенісиста чекає поєдинок з Андрієм Голубєвим з Казахстану. Зазначимо, що на даний момент суперник Олександра Нєдовєсова займає 131 рядок у рейтингу ATP.

Олександр Долгополов і Сергій Стаховський сьогодні виступлять у парному розряді. Суперниками українських тенісистів буде пара Іво Карлович – Франк Мозер. Перший представляє Хорватію, а другий Німеччину. Нагадаємо, що вчора Сергій Стаховський успішно стартував на Кубку Кремля перегравши в одиночному розряді представника Португалії Жоао Соузу.

Сьогодні зіграє і представниця України Ольга Савчук. У парному розряді українська тенісистка разом з  Оларою Іоанною Ралукою, що представляє Румунію, спробують перемогти американський дует Ваня Кінг – Варвара Лепченко.

Вчора, на жаль, свої поєдинки в одиночних змаганнях програли українські тенісистки Еліна Світоліна і Леся Цуренко. Світоліна програла француженці Алізе Корне, а Цуренко поступилася росіянці Світлані Кузнєцовій.

Читайте також: