fbpx
Шоу-бізнес

Дом-2. Ольга Василівна Гобозова вирішила покинути проект?

Останнім часом в периметрі телешоу «Дом-2» практично всі події відбуваються тільки навколо сімейства Гобозових-Устиненків. Не встигли ще Аліана Устиненко та Олександр Гобозов одружитися, як майбутня невістка і свекруха вже розбили горщики. Мама хлопця категорично проти такої родички, та й Аліана не в захваті від майбутньої свекрухи. Між дамами постійно відбуваються конфлікти. І, не витримавши образ і принижень, Ольга Василівна взагалі зважилася на відчайдушний крок і ледь не покінчила життя самогубством.

Щоб привести думки в порядок і подумати про майбутнє, після інциденту Сашина мама зібрала валізу і на 2 дні покинула телебудівництво «Дом-2». Повернулася вона в гарному настрої. Ольга Василівна повідомила, що повернулася на кілька днів, а потім знову планує виїхати. Щоправда, не уточнила – тимчасово або назавжди. І якщо раніше Аліана Устиненко була б щаслива дізнатися новину про від’їзд з шоу «Дом-2» своєї потенційної свекрухи, то тепер такий результат ситуації її дуже засмучує.

«Ця ситуація страшенно не подобається. Я намагаюся налагодити спілкування, але постійно стукати в закриті двері теж якось не по собі. Так хочеться, щоб все було добре, і ми жили дружно», – написала дівчина у своєму блозі.

Щоправда, в її слова решта домочадців не вірять.

За матеріалами: dom2.ru

Читайте також: