fbpx
Шоу-бізнес

Гвен Стефані вагітна втретє?

  Чутки про те, що популярна співачка Гвен Стефані вагітна втретє, з’явилися ще в серпні цього року, коли зірка разом з чоловіком Гевіном Россдейлом відпочивала на півдні Франції. А днями папараці отримали докази того, що Гвен Стефані вагітна.

У неділю, 13 жовтня, Гвен Стефані, мама 7-річного Кінгстона та 5 -річного Зуми, разом з главою сімейства проводила час в парку атракціонів в містечку Лейк Арроухед. Фотографи відобразили кругленький животик співачки, що власне й стало приводом для нових розмов. Гвен Стефані наділа на прогулянку вільні джинси і широкий чорний светр, однак навіть він не зумів приховати округлі форми співачки.

Підтвердила припущення папараці і співачка Ів, з якою Гвен Стефані записала кілька спільних пісень. На питання про те, чи збираються співачки разом виступати в Нью-Йорку, Ів відповіла, що ні, так як у її колеги зараз декретна відпустка.

 Гвен Стефані і Гевін Россдейл поки не дали офіційного підтвердження розмов про третю вагітність співачки, проте ще у вересні минулого року Гвен Стефані  зізнавалася, що в їх сім’ї мріють про появу на світ третього малюка ще з 2010 року. Виходячи з цього, нескладно здогадатися, що народження в їх сім’ї третього малюка буде очікуваною і запланованою подією.

За матеріалами: ЕвроСМІ

Читайте також: