fbpx
Політика

Ми зацікавлені у розвитку Південної Осетії, – Сурков

 За словами помічника президента Російської Федерації Владислава Суркова, російська влада зацікавлені в тому, щоб Південна Осетія розвивалася. Також Сурков додав, що плани по досягненню даної мети можуть бути скориговані. Про це помічник лідера держави заявив у Цхінвалі у вівторок, 15 жовтня.

 Також Владислав Сурков відзначив, що він вже ознайомився з інвестиційною програмою сприяння соціально – економічному розвитку Південної Осетії. Однак, за його словами, паралельно даній програмі можуть бути запропоновані і нові ідеї.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

 «Ми працюємо над новими, цікавими ідеями. У ході реалізації інвестиційної програми, ми не виключаємо можливість коригування за пріоритетними напрямами розвитку Південної Осетії. У Російській Федерації і далі планують допомагати республіці», – додав помічник Володимира Путіна.

 Додамо, що Владислав Сурков був призначений помічником президент Російської Федерації з питання соціально – економічної взаємодії з Абхазією і Південною Осетією. Сьогодні відбувся перший офіційний візит Суркова до Південної Осетії.

Читайте також:  Антиросійські плакати та українські прапори і гасла: в словацькому Михайлівці зустрічали прем’єр-міністра України (ВІДЕО)

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: