fbpx
Театр

В’ячеслав Полунін знову вийде на сцену в ролі Асіяя

 Асіяя у виконанні В’ячеслава Полуніна, який полюбився не одному поколінню глядачів, знову вийде на сцену. На цей раз сумного клоуна шанувальники зможуть побачити у виставі «ЧУ», що розповідає про «чотири постарілих клоуни, які залишили блискучі циркові манежі і оселилися на покинутому горищі». За словами Полуніна, ця історія навіяна «численними реальними долями великих артистів».

 Вистава «ЧУ» – продовження постановки «Чурдаки», яку «Лицедії» представили в 1981 році. Новий спектакль В’ячеслава Полуніна буде проходити на невеликому майданчику. Пояснюючи такий вибір, клоун – режисер зазначив, що після масштабного "​​Сніжного шоу" йому хочеться попрацювати з невеликою кількістю людей. Тільки так можна «доторкнутися до кожного глядача і побачити їх вії», пояснив Полунін.

 Зараз режисер є художнім керівником Великого Санкт – Петербурзького цирку. На даний час на рівні Мінкульту РФ і пітерської адміністрації вирішується питання про встановлення в місті зимового шапіто. Цілком можливо, що вже в грудні шапіто зможе прийняти перших глядачів.

Асіяя (відео):

За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: