fbpx
Шоу-бізнес

Емінем оголосив себе Богом репу

 Популярний репер Емінем випустив нову композицію під назвою «Rap God». Пісня доступна для прослуховування на офіційному каналі музиканта на YouTube.

 У треку, який триває 6 хвилин, Емінем розповідає про свою музичну кар’єру, зокрема, там присутні рядки: «Why be a king when you can be a god?» (Навіщо бути королем, якщо можна бути богом?).

 Прем’єра композиції була запланована на ніч з 14 на 15 жовтня, однак пірати злили запис в Інтернет на кілька годин раніше, ніж було заплановано, і продюсери Емінема були змушені викласти трек в акаунтах музиканта і в iTunes 14 числа.

 Пісня «Rap God» стала третьою композицією з нового альбому «MMLP», вихід якого запланований на 5 листопада. Продюсером запису виступив DVLP (Develop), який працював над двома альбомами Ліла Уейна. Раніше Емінем вже представляв 2 сінгли з нового альбому: «Survival» і «Berzerk». Всього на платівці, яка нагадує найзнаменитіший альбом музиканта «Marshall Matters LP», буде 16 композицій.

 До слова, Емінем не перший репер, який дозволяє собі проголошувати себе Богом у своїх піснях. Раніше Каньє Уест випустив сольний альбом «Yeezus», на якому порівняв себе з Христом.

Eminem – Rap God (Аудіо):

  За матеріалами: lenta.ru

Читайте також: