fbpx
Політика

Дмитро Медведєв оцінив шанси України на вступ до МС

 Сьогодні, 15 жовтня, прем’єр – міністр Російської Федерації Дмитро Медведєв дав оцінку шансам України вступити до Митного союзу у разі підписання Угоди про асоціацію з ЄС. Про це голова російського уряду заявив у ході прес – конференції з українським прем’єром Миколою Азаровим, яка відбулася за підсумками десятого засідання україно – російської міждержавної комісії.

Читайте також:  ІПСО рф лякає угорців батальйоном "Айдар"

 Російський прем’єр заявив, що він просто «не знає», чому Україна так прагне підписати договір про асоційоване членство з Європейським союзом.

 «Я не знаю. Це рішення приймає влада України. Проте особисто я тут ніяких вигод для України не бачу. Ну, раз наші українські партнери прийняли таке рішення, то їм видніше. Подивимося, що буде далі», – заявив прем’єр – міністр Російської Федерації.

Читайте також:  Туреччина наполягає на "переговорах" між Україною та росією

 «Можу сказати лише одне, що після підписання Угоди про асоціацію з ЄС, в України залишиться вкрай мало шансів для того, щоб вступити до Митного союзу. А шанси на повноцінне членство в союзі будуть прирівнюватися до нуля», – додав російський політик.

 За матеріалами: РИА Новости

Читайте також: