fbpx
Кінотеатри

Ентоні Хопкінс виявився фанатом серіалу «У всі тяжкі»

 Мало кого серіал «У всі тяжкі» залишив байдужим. Багато хто вважає, що він є кращим серіалом останніх років, і, напевно, це заслужено.

 Як стало відомо, навіть серед голлівудських зірок є фанати цього телепроекту, який, як відомо, не так давно завершився. Одним з прихильників серіалу виявився метр голлівудського кінематографа Ентоні Хопкінс, який переглянув всі епізоди серіалу і був настільки захоплений грою актора Брайана Кренстона, що навіть вирішив написати йому листа з похвалою.

 У своєму зверненні до Кренстона, Ентоні Хопкінс написав, що роль Уолтера Уайта є кращою, яку він коли-небудь бачив. Як зізнався Хопкінс, він протягом двох тижнів дивився «У всі тяжкі» і насилу відривався від нього. Він написав, що серіал просто геніальний, а те, як Кренстон виконав роль Уайта, – вищий пілотаж акторської майстерності.

 Хопкінс зазначив, що, завдяки таким ролям, як та, яку виконав Кренстон, він все ще не втрачає надії на сучасний кінематограф.

 Слід зауважити, що Брайана Кренстона вже неодноразово хвалили за роль у серіалі. До того ж, він був удостоєний трьох премій «Еммі», яку також називають телевізійним «Оскаром».

 

Читайте також: