fbpx
Спорт

Відбір на ЧС-2014. Сан-Марино – Україна. «Жовто-сині» виходять в плей-офф

Сьогодні ввечері на стадіоні «Олімпіко де Серравалле» пройшов матч Сан-Марино – Україна. Зазначимо, що для обох команд це був останній матч у рамках групового раунду відбору на ЧС -2014. Втім, особливої ​​мотивації у збірних не було, адже ніяких завдань перед ними не стояло: Сан-Марино зайняло останнє місце в групі, а доля України і зовсім вирішувалася на Туманному Альбіоні.

З перших хвилин Михайло Фоменко випустив на поле основну обойму гравців. Варто відзначити, що єдине питання щодо матчу Сан-Марино – Україна зводилося до того, чи зможуть підопічні Фоменка повторити результат у Львові (9:0).

Відкрив рахунок у матчі Євген Селезньов, який реалізував пенальті. Втім, другий гол не змусив себе довго чекати – на 15-й хвилині Девіч подвоїв перевагу України. Третій м’яч у ворота Сан-Марино забив знову Селезньов, замкнувши головою подачу зі штрафного.

Як і очікувалося, перший тайм пройшов під тотальним контролем України. Такі дії українців «матеріалізувалися» у три м’ячі у ворота Сан-Марино. Крім того, варто відзначити «перевагу» українців і на трибунах – вболівальників «жовто-синіх» на стадіоні виявилося набагато більше, ніж місцевих жителів.

На початку другого тайму подачу Шевчука з флангу головою замкнув Девіч – 0:4. Не встигли господарі відійти від такого «старту» другого тайму, як відзначився і Ярмоленко, якому асистував той же Шевчук – 0:5. У наступній атаці українців Палацці грубо сфолив на Девічі у штрафному, заробивши червону картку. Марко без проблем реалізував «точку» – 0:6.

На 66 -й хвилині Фоменко випустив Безуса, який вже через хвилину відзначився голом – 0:7.

Під кінець матчу, на 90-й хвилині, подачу з кутового замкнув Мандзюк – 0:8. Зазначимо, що збірна Сан-Марино догравала матч удев’ятьох – другу жовту заробив Валле.

Як підсумок, синьо-жовті» влаштували черговий розгром збірній Сан-Марино з рахунком 0:8.

Додамо, що на «Уемблі» збірна Англії здолала поляків 2:0, забезпечивши собі путівку до Бразилії, а Україні – вихід в плей-офф.

Нагадаємо, що жеребкування плей-офф ЧС- 2014 пройде 21 жовтня в Цюріху. У четвер, 17 жовтня, УЄФА опублікує рейтинг збірних, на його основі команди розподілять на «сіяні» та «несіяні».

Читайте також: