fbpx
Політика

Банкова хоче послабити народну підтримку КПУ – Золотарьов

 Керівник Центру «Третій сектор» Андрій Золотарьов вважає, що Банкова намагається послабити народну підтримку КПУ. Саме для цього була реанімована СПУ, а також висунутий на пост лідера партії Микола Рудьковський.

Однак, на його думку, до Рудьковського (депутат фракції Партії регіонів) є багато питань у контексті самої СПУ. Тому його кандидатура на цю роль не сама підходяща.

«Варто згадати лист Богатчука – депутата Тернопільського обкому СПУ, неоднозначну репутацію Колі – пендаліно, як його називають у журналістських колах. Також його називають Коля-візочник. Він відомий як любитель гламурних дівчат і закордонних подорожей за казенний рахунок», – заявив Золотарьов.

Читайте також:  На виборах президента у Словаччині переміг проросійський Петер Пеллегріні

Він також нагадав, що раніше Олександр Мороз за спробу здійснення «палацового перевороту» вигнав Миколу Рудьковського з лав Соціалістичної партії.

Андрій Золотарьов вважає, що сам Рудьковський навряд чи б реанімував такий проект, як СПУ.

«Швидше за все, він отримав відмашку з вулиці Банкової на створення альтернативного Компартії лівого проекту. Тому комуністам слід очікувати посилення інформаційної війни. Зокрема, буде зроблена спроба тиражування меседжу про те, що країні потрібні правильні «ліві». Також за допомогою інформаційного закачування будуть вжиті й інші спроби реанімувати цей політичний труп під назвою СПУ», – вважає політолог.

Читайте також:  Головний закарпатський русин в москві зустрівся з капеланом путінської армії

Крім цього, вважає керівник Центру «Третій сектор», за СПУ не підуть виборці, тому їй «ловити нічого». Причиною цього є негативний імідж як самого Мороза, так і Рудьковсого.

За матеріалами: ru.golos.ua 

Читайте також: